lunedì 3 dicembre 2012

ALEXANDER WANG FOR BALENCIAGA


E' ufficiale. 

1) Alexander Wang, come Luisa Corna, non ha doppie punte. 
2) Alexander Wang disegnerà per Balenciaga. 

Il Bruce Lee del fashionworld dopo gli innumerevoli successi conquistati con il marchio omonimo, dopo la dipartita di Nicholas, diventa direttore creativo di Balenciaga. Giovanissimo e già alla guida di uno dei marchi più importanti del mondo della moda francese. Per i suoi detrattori c'è poco da fare: o ti mangi questa minestra o ti butti dalla finestra.

4 commenti:

  1. evviva balenciaga

    Stefy

    http://youtu.be/H2WMmWlg0l0

    RispondiElimina
  2. Ma hai abbandonato il blog? :(

    RispondiElimina
  3. Sex Shop ve Erotik Shop sektöründe faaliyet gösteren firmamızda bütün Seks Shop ürünlerini bulabilir ve kapıda ödeme seçeneği ile teslim alırken ödemesini yapabilirsiniz.
    Gizlilik temel prensibimizdir kargolarımız kapalı kutularda kozmetik ürün olarak taşınır paketlerin üzerinde Sex Shop ve Erotik Shop ibareleri ile Seks Shop reklamları bulunmaz
    Firmamız 7/24 hizmet vermektedir ve bütün iller ile kıbrıs’ a ürün gönderimi yapılmaktadır.

    İç Giyim ve İç Çamaşırı sektöründe faaliyet gösteren firmamızda bütün Fantezi İç Giyim Modelleri ini bulabilir ve kapıda ödeme seçeneği ile teslim alırken ödemesini yapabilirsiniz.Gizlilik temel prensibimizdir kargolarımız kapalı kutularda kozmetik ürün olarak taşınır ve siparişleriniz sadece isme teslim edilir.
    Firmamız 7/24 hizmet vermektedir ve bütün iller ile kıbrıs’ a ürün gönderimi yapılmaktadır.

    RispondiElimina